Download Free Premium Joomla 3 Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net

vtwonen

Een badkamer die er thuis-spa waardig uitziet, voorzien is van de nodige opbergruimte en vele extra's, zoals zelfsluitende lades. Met de nieuwe vt wonen baden collectie brengt u eenvoudig een geheel eigentijdse sfeer aan in uw badkamer.

Of u nu op zoek bent naar een warme uitstraling of juist een frisse look, er is voor ieder scenario een passende oplossing.

De vtwonen badkamercollectie is niet alleen mooi, maar ook nog eens slim ontworpen. De ruime lades bieden plaats aan al uw verzorgingsproducten en sluiten zachtjes dankzij het softclosing systeem. Makkelijk schoon te houden en door het slimme materiaalgebruik ziet u niet overal vingerafdrukken. Bovendien nemen de smalle kasten weinig plaats in maar bieden ze wel veel opbergruimte. 

De vtwonen baden collectie biedt twee designlijnen, namelijk Solid en Shell. Twee sferen in verschillende kleuren, materialen en formaten. Elke lijn bevat wastafels en wastafelonderkasten. Combineer met de hoge kasten, spiegels, spiegelkasten, planchets en verlichting uit de serie Groove om een unieke combinatie samen te stellen die geheel past bij uw smaak.

View the embedded image gallery online at:
http://am-badkamers.nl/vtwonen#sigProId3e1bfe4313Contactgegevens

AM Badkamers
info@am-badkamers.nl
De Berken 5
7491 HJ Delden (OV)
Tel. 0546-825625